Logo-interior-playground

Over ons

Interior Playground. Een ontwerpstudio die uitblinkt in kwaliteit, gedreven door interieurontwerpers met aangeboren talent. En een eigen inspirerende store die alle warme stijlen subtiel bij elkaar brengt.

ontwerpproces

Wie we zijn

Interieurontwerp heeft alles te maken met het combineren van verschillende vormen, kleuren en materialen. Spelenderwijs komen tot waanzinnige, creatieve ideeën. It’s all in the name: Interior Playground. Eerst een gedachte, een mooie droom. Sinds 2018 de dagelijkse realiteit.

Wat we doen

Interior Playground creëert en inspireert. Ontwerpt en realiseert. Van bijzondere woning tot zakelijk project en hospitality omgeving. Interieurontwerpen erkend om hun authentieke en tijdloze stijl. De juiste combinatie van Scandinavisch Design, Belgisch Modernisme en Dutch Design.

materials

Hoe we werken

Particulier

Een interieur dat bij je past. Dat is ons doel. Naar jouw wens en behoefte creëren we een intieme leefomgeving die af is. Een tijdloze basis waar je de rust en ruimte vindt. Wij denken vooruit en dagen je uit om verder te gaan dan je comfortzone. Want zo ontstaat een verrassend resultaat: een huis dat niet alleen mooi uitziet, maar ook leefbaar is.

Zakelijk

Ieder zakelijk project of hospitality omgeving is anders. Daarom kijken wij goed naar de situatie. Liefst zijn we zo vroeg mogelijk in het proces betrokken. Vloeren, kleuren, verlichting, meubilair, decoratie en meer: alles komt aan bod. Van een praktisch interieurontwerp werken we richting een totaalconcept op maat.