Logo-interior-playground
tablesetting-styling-frama-serax

Interieurontwerp

Totaalconcepten
& maatwerk

Interior Playground staat voor stijlvol interieurontwerp met een voorliefde voor Nordic Design en natuurlijke materialen. Van ontwerp, advies en materialisatie tot en met inrichting, styling en oplevering. Voor elke klant bedenken wij de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit om zo een authentiek en tijdloos interieurontwerp te creëren.

Studio & store

Onze kracht? De combinatie van studio & store. In de studio waar onze interieurontwerpers jouw nieuwe interieur tot leven brengen. En de store die bijzondere, exclusieve designproducten in een sfeervolle setting etaleert. Hier laten we maatwerk, materialen en toepassingen tot in detail aan je zien. Maak kennis met de kwaliteit en comfort van Interior Playground.

roly-poly-armchair-driade-faye-toogood

Onze werkwijze

01 — Fundament

We verzamelen input, doen research en maken een moodboard. Daarnaast treffen we voorbereidingen voor 3D visualisaties aan de hand van bouwtekeningen en komen we indien nodig inmeten op locatie.

02 – Ontwerpfases

Bij goedkeuring van het moodboard creëren we het eerste schetsontwerp in 3D. Dit gaan we bijstellen en finetunen in een voorlopig ontwerp. In overleg werken we toe naar een definitief ontwerp.

03 – Definitief interieurontwerp, advies & materialisatie

Jouw wensen combineren we met eigen expertise en ideeën. We focussen op het interieurontwerp zelf en alles wat daarbij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan het verzamelen van stalen om de look en feel alvast in het echt te kunnen beleven. Zo komen we tot een definitief plan.

04 – Inrichting & styling

Als alle plannen zijn uitgewerkt maken we een vrijblijvende inventarisatielijst met de kosten voor de inrichting en styling van jouw nieuwe interieur. Of het nu gaat om de inventarisatie, begroting of budgetbewaking. Wij nemen jouw zorgen uit handen, van begin tot eind.

05 – Oplevering

Het project wordt opgeleverd. Voor volledige ontzorging bieden wij ook verdere begeleiding aan. We werken samen met een betrouwbaar netwerk van schilders, behangers, interieurbouwers, architecten en aannemers die allemaal het proces kunnen ondersteunen. Uiteraard zijn wij jouw vaste aanspreekpunt.