Logo-interior-playground

Wie we zijn

Ontmoet Marike van Gerven: een gepassioneerd ontwerper met hart voor interieur. Vanuit haar artistieke achtergrond laat ze haar creatieve gevoel spreken. De lijn in onze stijl? Authentiek, tijdloos én verfijnd.

marike-van-gerven

Dit is Marike

Oprichter en interieurontwerper

Als kind wist Marike al dat ze later een creatief beroep zou hebben. Dagelijks was ze bezig met styling en magazines vol interieur, kunst en lifestyle. Ze ging naar de Willem de Kooning academie in Rotterdam en Academie St. Joost in Breda. Daar studeerde ze Cum Laude af in autonome kunst. Gedurende twintig jaar werkte Marike in de kunst en vormgeving. Doorlopend hield ze zich ook bezig met alle ontwikkelingen op het gebied van interieur. Het was altijd al haar grote liefde.

Een opleiding in interieurarchitectuur volgde. Als interieurontwerper werkt Marike vanuit sfeer en gevoel. Door haar beeldende achtergrond voegt ze altijd iets bijzonders toe aan het totaal. Haar gevoel voor sfeer en detail, als een soort tweede natuur, heeft ervoor gezorgd dat ze tijdens haar studie al opdrachten kreeg. Ze volgde haar droom en opende in 2018 de deuren van haar eigen ontwerpstudio met store: Interior Playground.