BOEK EEN GRATIS 30 MINUTEN CONSULT

Een kleine selectie van recent uitgevoerde projecten

 

Binnen mijn interieurprojecten ga ik altijd uit van de belangrijkste kernwaarden van de opdrachtgever. Naast het ontwerpen van functionele ruimtes en het maken van sterke visuele keuzes, heb ik veel kennis van materialen. Dit maakt dat ik in staat ben om unieke keuzes te maken voor elk interieurproject.

 

PROJECT 2023/2024 - Nieuwbouw Sittard, NL

Voor dit unieke nieuwbouw project hebben we nauw samengewerkt met de opdrachtgevers en architect van de woning, zodat het bijzondere karakter van het huis en de vernieuwende, duurzame bouwmethode binnen én buiten volledig tot hun recht komen.

Dit project is in de loop van 2023/24 gerealiseerd. 

 

PROJECT 2021/2023 - Nieuwbouw villa in Noord Braband, NL

Voor deze riante villa, gelegen in bosachtig gebied in Bergeijk, hebben wij een warme, serene basis ontworpen in zachte, neutrale kleuren en met natuurlijke materialen. Zwarte accenten zorgen voor net dat beetje pit en de verassende toevoeging van onbehandeld messing geeft een flinke dosis durf, rauwheid en warmte.

 

PROJECT 2019/2020 - Restaurant Battice in Geleen

Voor Restaurant Battice in Geleen hebben we een spankelend, levendig en uitdagend interieur ontworpen met verassende materialen en verschillende prints op de wanden en de vloer.

Zo geeft een bezoek aan Battice een fancy, clubachtige sfeer in combinatie met de verfijnde gerechtjes die er geserveerd worden.

 

PROJECT 2023 - WOONBOERDERIJ IN BEEK, LB

Voor een totale renovatie van een woonboerderij in Beek, Zuid Limburg, heb ik een tijdloos familiehuis ontworpen.

dit is maar een kleine greep uit een aantal interieur projecten...

Ik heb al heel veel mensen gelukkig mogen maken met een persoonlijk en passend interieur.

DAT KAN OP VERSCHILLENDE MANIEREN EN IS OOK VOOR JOU BEREIKBAAR. 

HIER BIJ INTERIOR PLAYGROUND BEGRIJPEN WE DAT HET CREËREN VAN EEN THUIS DAT ZOWEL STIJLVOL ALS PRAKTISCH IS, EEN KUNST OP ZICH IS. 

Dat het creëren van een stijlvol huis met functionaliteit, binnen een realistisch budget, best een uitdaging kan zijn. Dat je bij jouw verbouwing heel veel keuzes moet maken. En een foute keuze  zo gemaakt is! En dat is zó ontzettend jammer, want je geeft echt veel geld uit aan je droomhuis en doet het niet meer even over. Lijkt het soms alsof je te veel keuzes hebt en te weinig tijd? Geen zorgen, je bent hier niet alleen in.

Met Interior Playground transformeer je je huis in een uniek en persoonlijk thuis, waar tijdloze elegantie en persoonlijkheid samengaat met optimaal ruimtegebruik. Ik ontwerp comfortabele, weldadige ruimtes die niet alleen je welzijn verhogen, maar ook de waarde van je huis. Denk aan een plek waar elke hoek jouw stijl ademt en elke keuze een slimme investering is voor de toekomst. Klaar om je droomhuis werkelijkheid te laten worden? Laten we samen aan de slag gaan en een thuis creëren dat mooi, functioneel en waardevol is.
Voor elke klant bedenk ik de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit om zo een prachtig, authentiek en tijdloos interieurontwerp te creëren.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK →
GRATIS DOWNLOAD

E-book: Kleurenschema's zonder moeite

Hoe je in 3 stappen de juiste kleurencombinatie maakt voor meer rust en beleving thuis

Na het downloaden van het E-Book ontvang je een aantal mails vol waardevolle tips om jou verder te helpen met jouw interieur. Je kunt je altijd met een klik afmelden.

 Interior Playground

Interior Playground creëert en inspireert. Ontwerpt en realiseert. Van bijzondere woning tot zakelijk project en hospitality omgeving. Interieurontwerpen erkend om hun authentieke en tijdloze stijl. Met invloeden  van Scandinavisch Design, Belgisch Modernisme en Dutch Design en een unieke, persoonlijke , verfijnde inbreng.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste laatse nieuwtjes, tips en aanbiedingen.

Menu

HOME
 
projecten
   over mij
 
BLOG
Academy
 
CONTACT