BOEK EEN GRATIS INSPIRATIE GESPREK

BEN JIJ KLAAR OM JOUW INTERIEUR PROJECT TE STARTEN?

Dan zit je hier op de juiste plek!

 

JOUW THUIS MOET JOUW VERHAAL VERTELLEN. LAAT MIJ JE HELPEN EEN RUIMTE TE CREËREN DIE JOUW UNIEKE STIJL EN JOUW RIJKE PERSOONLIJKHEID  WEERSPIEGELT

Ik ben Marike van Gerven

Interior designer
 
Ik help jou een ruimte te creëren die jouw unieke stijl en prsoonlijkheid weerspiegelt

Ik ben interieurontwerper en oprichter van ontwerpstudio Interior Playground. Interior Playground  staat bekend om haar autoriteit en expertise in interieurdesign.

Met een veelzijdige achtergrond in kunst en vormgeving, en meer dan 20 jaar ervaring in de vakgebieden interieurontwerp, 3D visualisaties, rendering, conceptontwikkeling en styling, is mijn doel een doordacht, tijdloos en verfijnd interieur te ontwerpen dat helemaal naar jouw wensen en behoeften is. Waar je rust en ruimte vindt. Ik bedenk de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit om zo een authentiek en tijdloos interieurontwerp te creëren.

 

Ik ga iedere dag een uitdaging aan die veel huiseigenaren bekend voorkomt

Het creëren van stijlvolle en samenhangende woonruimtes die echt aanvoelen als thuis. Als interieurontwerper met een schat aan ervaring ben ik deze puzzel keer op keer tegengekomen, zowel in mijn werk als in mijn persoonlijke leven.

Met al deze ervaring ontwerp en bedenk ik oplossingen die niet alleen je woonruimte kunnen transformeren, maar ook een positieve invloed kunnen hebben op je welzijn en levenskwaliteit.

 

NEEM CONTACT OP
ONCE UPON A TIME...

I was exactly where you are right now.

Broke. Confused. Running out of time.

Ik ga iedere dag een uitdaging aan die veel huiseigenaren bekend voorkomt: het creëren van stijlvolle en samenhangende woonruimtes die echt aanvoelen als thuis. Als interieurontwerper met een schat aan ervaring ben ik deze puzzel keer op keer tegengekomen, zowel in mijn werk als in mijn persoonlijke leven.

Ik ga iedere dag een uitdaging aan

die veel huiseigenaren bekend voorkomt: het creëren van stijlvolle en samenhangende woonruimtes die echt aanvoelen als thuis. Als interieurontwerper met een schat aan ervaring ben ik deze puzzel keer op keer tegengekomen, zowel in mijn werk als in mijn persoonlijke leven. oplossingen die niet alleen je woonruimte kunnen transformeren, maar ook een positieve invloed kunnen hebben op je welzijn en levenskwaliteit.
mijn missie

is het creëren van stijlvolle en samenhangende woonruimtes die jouw persoonlijkheid weerspiegelen en echt aanvoelen als thuis. 

LET'S WORK TOGETHER →

“Elle's coaching has completely changed my life. I highly recommend her!”

– NAME & TITLE HERE
AS SEEN IN:
GRATIS DOWNLOAD

E-book: Kleurenschema's zonder moeite

Hoe je in 3 stappen de juiste kleurencombinatie maakt voor meer rust en beleving thuis

 Interior Playground

Interior Playground creëert en inspireert. Ontwerpt en realiseert. Van bijzondere woning tot zakelijk project en hospitality omgeving. Interieurontwerpen erkend om hun authentieke en tijdloze stijl. Met invloeden  van Scandinavisch Design, Belgisch Modernisme en Dutch Design en een unieke, persoonlijke , verfijnde inbreng.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste laatse nieuwtjes, tips en aanbiedingen 

Menu

HOME
 
PROJECTEN
over mij
 
BLOG
academy
 
CONTACT