Sterk in interieurontwerp en styling
Persoonlijke begeleiding en advies
Fantastische collectie meubels, accessoires, verf en behang
Webwinkel én bezoekadres
Over ons

Over ons

Interior Playground is een interieur ontwerpstudio met een showroom, winkel en platform voor designtalent. Professioneel advies, het mooiste Scandinavisch- en Dutch design en verf en behang. Alles onder een dak én online!

Interior Playground is gevestigd aan Raadhuisstraat 27 in Geleen. Kijk hier voor al onze contactgegevens.

 

     

 

Interior

Over mij

Marike van Gerven, Rotterdam 1975: ontwerper en de oprichter van Interior Playground:  

"Met een studie illustratie aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, daarna een Cum Laude diploma autonome schilderkunst  aan Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost in Breda en een HBO studie Interieurarchitectuur heb ik mij breed kunnen ontwikkelen. Mijn aanzet in de richting van (interieur) design is dan ook ontstaan vanuit mijn kunst-achtergrond, mijn passie voor interieur, design en het creëren van mooie, sfeervolle beelden en passende omgevingen.

Ik heb gedurende mijn werkperiode van bijna 20 jaar ontdekt dat mijn kracht zit in een verfijnd gevoel voor esthetiek en de kunde om een ontwerp te maken naar de wensen en mogelijkheden van mijn klant. Wanneer het nodig is werk ik samen met een team van fantastische professionals om een uiteindelijk mooi, origineel, zorgvuldig en kundig resultaat neer te zetten.

In juni 2018 opende de interieur studio in combinatie met een showroom en winkel haar deuren in Geleen. De ontwerpstudio bevindt zich achterin de showroom en winkel. De focus van de showroom en winkel ligt vooral op Scandinavisch- en Dutch design en is tevens een platform voor jong designtalent. Je kunt bij ons terecht om inspiratie op te doen en nieuwe dingen te ontdekken. En heb je wat moois ontdekt? Dan zijn de prachtige meubels, woonaccessoires, servies, het behang en zo veel meer gelijk bij ons te koop.

In 2019 is de fysieke winkel uitgebreid met een webshop vol met prachtige designmeubels, accessoires, behang en verf. Zodat je alles thuis nog eens op je gemak kunt bekijken en kunt shoppen vanuit jouw eigen fijne stoel.  

En natuurlijk staan we klaar in de ontwerpstudio om je te helpen met jouw inrichting. Heel laagdrempelig.

Gegarandeerd dat je met een goed gevoel naar huis gaat!"

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »