Sterk in interieurontwerp en styling
Persoonlijke begeleiding en advies
Fantastische collectie meubels, accessoires, verf en behang
Webwinkel én bezoekadres
Merken

Van Tjalle en Jasper

Seen 19 of the 19 products

Van Tjalle en Jasper:

"Wij zijn Tjalle en Jasper en hebben sinds 2012 een eigen designmerk dat we voor het gemak Van Tjalle en Jasper hebben genoemd. Helder, toch?!
De producten die we maken zijn te herkennen aan minimalistische, maar originele vormen. Praktisch in gebruik, aangeboden tegen een eerlijke prijs.
Wij realiseren onze ontwerpen in onze werkplaats in Amsterdam-Noord.

Vrienden

Wij zijn beide opgegroeid in het Brabantse Bavel, waar we al op jonge leeftijd bevriend raakten.
We delen veel interesses en zijn altijd al graag met onze handen bezig. Die passie uitte zich in een opleiding tot industrieel ontwerper. Vervolgens hebben we ons daarna verder ontwikkeld in de vormgeving en het maken van meubels.

Aanvankelijk gingen we onze eigen weg, maar na een designwedstrijd kwamen we erachter dat we elkaar sterker maken. Voor ons eigen designlabel maken we inmiddels kandelaars, lampen en boekenplanken. En we maken mensen natuurlijk blij met onze Dooie Mus!

Eigen wil

Onze meubels zijn niet geïnspireerd op de trends uit de woonbladen. Wij gaan liever aan de slag met onze eigen ontwerpen.
Bij Tjalle vliegen er de hele dag ideeën door z’n hoofd. Jasper vist de beste concepten er tussenuit en gaat vervolgens
opzoek naar de juiste hoeken en materialen. Zo ontstaan er producten die dicht bij onszelf liggen en waar we trots op zijn."

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »