Sterk in interieurontwerp en styling
Persoonlijke begeleiding en advies
Fantastische collectie meubels, accessoires, verf en behang
Webwinkel én bezoekadres
Merken

Rakumba

  • Geen producten gevonden

Rakumba

Rakumba is een toegewijde groep van denkers, ontwerpers, makers, ambachtslieden en ingenieurs die zich toeleggen op hun mantra "Making Beauty".
Al meer dan vijftig jaar creëert Rakumba prachtige decoratieve verlichting. Authenticiteit en erfgoed liggen ten grondslag aan onze kenmerkende esthetiek van hedendaagse elegantie.

Vandaag de dag wordt de kracht van Rakumba getrokken uit het leveren van 'moeiteloze complexiteit' door het combineren van hedendaags design, ambachtelijke ambacht, complexe productie en geavanceerde technologie.

Als het oudste internationale verlichtingsmerk van Australië, werkt Rakumba samen met gevestigde en opkomende ontwerpers, waarbij consequent kennis wordt gedeeld en een bekroonde collectie wordt geleverd; op zijn best gedemonstreerd door onze Typography-serie, een voortdurende samenwerking met de in Nederland gevestigde Studio Truly Truly. Net als bij alle geweldige samenwerkingsverbanden is relatie cruciaal - en toen kwamen diepe gedachten, wazige grenzen en creatieve teams samen die meer opleverden dan iedereen individueel kon leveren.

Rakumba's aandacht voor detail is bekend. “We hebben een vurig verlangen om te verfijnen en perfectioneren. Naarmate we verder bouwen op onze geschiedenis, is onze passie om niets anders te doen dan te blijven doen wat ons vandaag inspireert, design en maak samen te voegen, excellentie te creëren in prachtige verlichting, trots op onze erfenis en vooruit te lopen op een mooie toekomst.”

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »