Sterk in interieurontwerp en styling
Persoonlijke begeleiding en advies
Fantastische collectie meubels, accessoires, verf en behang
Webwinkel én bezoekadres
Merken

Please Wait to be Seated

Seen 20 of the 20 products

Please Wait to be Seated is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2014 door de voormalige interieur fotograaf Thomas Ibsen. Tegenwoordig werkt hij als creative director met een focus op productontwikkeling. In september 2016 trad Peter Mahler Sørensen toe tot het bedrijf als CEO en mede-eigenaar. Peter heeft jarenlange ervaring in de branding-, design- en meubelindustrie als CEO, bestuurslid en adviseur. 

“Ons doel is om ontwerpen te introduceren die het potentieel hebben om klassiekers te worden. Voordat we een nieuw ontwerp lanceren, vragen we ons altijd af: Zal ​​dit ontwerp in zijn geheel een langdurig object worden, dat we op een dag aan onze kinderen kunnen doorgeven? 

Onze designcollectie heeft zijn eigen kenmerken met een focus op interactie, goed vakmanschap, kwaliteit, materialen en duurzaamheid in termen van duurzaam ontwerp. We distribueren ook geweldige producten van toegewijde merken, kunstenaars, ontwerpers en fabrikanten, met dezelfde ideologieën als wij. We zijn er trots op dat ze ons vertrouwen om hen te vertegenwoordigen. 

Op de vraag waarom de bedrijfsnaam Please Wait to be Seated is, antwoorden we dat onze naam aangeeft wie we zijn; beleefde mensen met een grote interesse in het interieur, met een gevoel voor humor en beide voeten stevig op de grond. Dus denk de volgende keer, wanneer je wacht op een tafel in een restaurant en het bord ziet, aan ons. 

We zijn erg dankbaar voor alle internationale aandacht die we krijgen en we hopen dat je ons blijft volgen. Je bent altijd welkom om langs te komen in onze showroom voor een kopje koffie en een praatje de volgende keer dat je in Kopenhagen bent.”

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »