Sterk in interieurontwerp en styling
Persoonlijke begeleiding en advies
Fantastische collectie meubels, accessoires, verf en behang
Webwinkel én bezoekadres
IN THE SPOTLIGHT:  INTERIOR PLAYGROUND X STUDIO BALT

Marike van Gerven - 29 / Aug / 2018

IN THE SPOTLIGHT: INTERIOR PLAYGROUND X STUDIO BALT

        

De zomervakantie is weer voorbij!  De tijd van buitenleven en veel vrije tijd maakt weer plaats voor een dagelijks ritme, een drukke agenda en nieuwe uitdagingen. De herfst komt eraan! Omdat het vroeger donker wordt en de temperatuur nu wellicht snel zal gaan dalen zullen we met zijn allen weer veel meer tijd doorbrengen in huis. En dat maakt dat we zin krijgen om het weer mooi en gezellig te maken, zodat ons huis aanvoelt als een heerlijk thuis, waar we ons comfortabel voelen en onszelf kunnen zijn.

Ben jij er klaar voor? Ik in ieder geval wel! 

In juni opende Interior Playground haar deuren op een nieuwe locatie aan Raadhuisstraat 16a in Geleen. Het is fantastisch dat ik de mogelijkheid heb gekregen om zo'n inspirerende plek te creëren.

PLATFORM VOOR DESIGN TALENT

Met de opening van Interior Playground HQ is er niet alleen een ontwerpstudio en een winkel, maar ook een platform voor designtalent bij gekomen. Iedere 8 weken komt er een nieuwe etalage, waarin we een getalenteerde ontwerper, een bijzonder merk of thema centraal zetten. Zodat je inspiratie kunt opdoen voor je eigen interieur en kennis kunt maken met mooie, nieuwe ontwerpen, talentvolle designers en merken die door ons zorgvuldig geselecteerd zijn.  De hele zomer hebben we gewerkt aan de voorbereidingen voor herfst/winter 2018/19. Interior Playground is er helemaal klaar voor...

De eerste etalage van het seizoen najaar 2018 is voor een samenwerking tussen Interior Playground en Studio BALT

 

 

 

Floral Design Studio BALTwerkt met bloemen en is het bijzondere product van Nadieh Baltus. Haar stijl kenmerkt zich door opvallende composities en het combineren van uiteenlopende bloemsoorten. Ideeën komen ter plekke tot stand tijdens de keuze van bloemen. Vaak begint het met een muze, een bloem die de hoofdrol speelt. Nadieh bepaalt welke aspecten van de bloem interessant zijn om te belichten. Ze volgt de groeirichting en accentueert de natuurlijke vormen.                                                                                                                    Studio BALT biedt de mogelijkheid om een losse bos bloemen te bestellen, bestaande uit een handgebonden boeket dagverse bloemen. Op maat gemaakt en afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Tevens is er de mogelijkheid een abonnement af te sluiten.

 

 

Studio BALT

 

 

 

 

Ik heb voor de eerste etalage van het platform gekozen voor Studio BALT, omdat ik onder de indruk ben van het talent van Nadieh Baltus. Haar indrukwekkende bloem creaties blenden zich mooi in ieder interieur en haar installaties zijn indrukwekkend. Mooi van puurheid, vormend naar de stijl en de sfeer van de locatie.

 

 

19 AUGUSTUS - 14 OKTOBER: STUDIO BALT

 

 

In deze 8 weken is er door Interior Playground een etalage ingericht met behang van KEK Amsterdam, verlichting van MENU en de fantastische Plantbox van Ferm LIVING. In deze setting heeft Studio BALT een prachtige bloemen installatie gemaakt die de hele vormgeving van alle elementen verbindt tot een schitterend kunstwerk. 

 

 

Etalage Interior Playground

 

 

Bloemen installatie: Studio Balt, Behang: KEK Amsterdam, Lamp: MENU, Plantbox: Ferm LIVING, Styling: Interior Playground

 

 

TIJDELIJKE INSTALLATIE STUDIO BALT

 

 

Van 12 t/m 16 september is er in de showroom van Interior Playground ook nog een tweede, bijzondere installatie te zien van Studio BALT in combinatie met een schitterende Muurmeester met bloemen. Een tijdelijke opstelling die er fantastisch uit zal zien, dus zet het in je agenda en kom kijken!

 

 

 

 

Over Muurmeesters gesproken.....

 

 

Muurmeester 'Stilleven met bloemen'

 

 

GROOTS AAN DE MUUR: MUURMEESTERS!

 

 

Wist je dat Interior Playground ook dealer is van Muurmeesters? Vanaf het eerste moment ben ik een grote fan van dit fantastische merk! Muurdecoratie van top kwaliteit, met fantastische mogelijkheden om je interieur helemaal af te maken. En nog flexibel ook. Wat wil je nog meer? 

 

 

Muurmeesters maken het mogelijk je favoriete schilderijen – waarvoor je voorheen naar het museum ging – dagelijks aan je eigen muur te bewonderen. Met een Muurmeester kun je genieten van de unieke werken van Hollands grootste Meesters. Je kunt zelf de maat kiezen van je Muurmeester, wat het doek nog unieker maakt.

 

 

Muurmester 'De Menagerie' bij Interior Playground

 

 

Muurmeesters biedt meesterwerken van toen, voor moderne muren van nu

 

 

Maar wat is een Muurmeester nu eigenlijk precies? Wat maakt Muurmeesters zo toch bijzonder?

 

 

Een Muurmeester is een hoogwaardige textielprint van een (oude) meester, gespannen in een aluminium frame. Deze textielprints zijn in alle denkbare formaten verkrijgbaar en eenvoudig te wisselen. Een Muurmeester is een 100% Hollands product.

 

 

 

 

De prints & het frame

 

 

De prints van Muurmeesters zijn kreukvrij, kleurvast en gemakkelijk te reinigen. Ze worden geleverd in stevige luxe aluminium frames – ook in het zwart – waarin de doeken volledig tot hun recht komen.

 

 

En het beste is: deze frames maken het wisselen van doeken heel eenvoudig! Zo kun je meerdere doeken bestellen en de energie en uitstraling van je ruimte, wanneer gewenst, volledig veranderen. Pas je doek aan op je stemming, een gelegenheid of het seizoen met de wisselbare prints van Muurmeesters.                                                                                           

 

 

Maak van je muur een meesterwerk

 

 

Wil je een meester voor je eigen muur? Kom dan langs bij Interior Playground en wij helpen je graag met je bestelling!

 

 

Kortom: het zijn weer geweldige tijden om inspiratie op te doen en je huis klaar te maken voor het super gezellige najaar, lekker binnen in jouw comfortabele thuis...

 

 

Een hele fijne dag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »