Sterk in interieurontwerp en styling
Persoonlijke begeleiding en advies
Fantastische collectie meubels, accessoires, verf en behang
Webwinkel én bezoekadres
IN THE SPOTLIGHT: 3 x BLOM & BLOM

Marike van Gerven - 05 / Nov / 2018

IN THE SPOTLIGHT: 3 x BLOM & BLOM

 

Wat hebben we dit jaar lang kunnen genieten van heerlijk zomerweer! Half oktober zaten de terrassen nog gezellig vol bij een temperatuur van 23 graden. Bijzonder en heerlijk! Maar nu zijn dan toch echt de donkere dagen aangebroken. Deze week nog riep ik "fijne avond" tegen een klant die de deur uit liep, terwijl het pas half 4 was..Bij mij binnen waren gezellig de kaarsen en de verlichting aan en buiten werd het al donker. Ik had echt het idee dat het al avond was.

Het leuke van deze donkere tijd is dat we ons weer kunnen richten op verlichting. Nog leuker is dat we op dit moment een bijzonder merk introduceren bij Interior Playground!  Ons talent-platform schenkt deze periode extra aandacht aan het duo Blom & Blom uit Amsterdam. Hun fantastische 'Editions' collectie, bestaande uit verschillende lampen, hebben mijn hart gestolen.  Ik vind het hoog tijd om dit fantastische merk ook hier te introduceren.

 

 

Etalage van Interior Playground: Blom & Blom op het talent-platform

 

Maak kennis met Blom & Blom Editions

Blom & Blom is opgericht in 2012 door twee broers met een passie voor unieke items. Door het combineren van vakmanschap en design creëren de broers verlichting die geïnspireerd is op hun fascinatie voor authentieke, industriële objecten. Eind vorig jaar lanceerde Blom & Blom een eigenzinnige collectie lampen onder de naam 'Blom & Blom Editions'.

Met deze unieke collectie zijn 'gewone' industriële objecten getransformeerd naar bijzonder licht-design. Door de lampen uit hun originele bestemming en functie te halen en in een nieuwe omgeving te plaatsen, laten de broers de essentie en de puurheid van het object zelf zien.  Alle Blom & Blom lampen worden ook nog handgemaakt in Amsterdam. Echt Dutch Design dus, waar we trots op mogen zijn.

 

 

 

De 'Editions' collectie van Blom & Blom bestaat uit 6 verschillende ontwerpen, waarvan we er bij Interior Playground 3 hebben geselecteerd. Deze lampen zijn allemaal te zien in onze showroom aan de Raadhuisstraat 16a in Geleen. Komen kijken is zeker de moeite waard!

 

 

Edition 1: Jellyfish

 

 

Kijk bijvoorbeeld eens naar de Jellyfish. Deze lampen zijn gemaakt van laboratorium glas. Het perfect heldere glas geeft deze glazen objecten een delicaat uiterlijk wat prachtig werkt in combinatie met licht. Samen met het gewichtloze uiterlijk stralen deze lampen minimalisme uit en zijn ze heel goed te combineren met bijna elke interieurstijl. Meerdere lampen gegroepeerd geeft een prachtig effect.

 

 

Ik vind de Jellyfish echt geweldig. Heel mooi gemaakt en ondanks hun fragiele uitstraling toch hele robuuste, degelijke lampen. Ze zijn te zien bij Interior Playground in de showroom. Kom gerust eens kijken, dan zie je zelf hoe ontzettend mooi ze zijn en hoe ze geweldig toe te passen zijn in je eigen interieur;-)

 

Edition 2: Copperhead

De Copperheadis een fantastisch ontwerp, gemaakt uit koperen buizen en een innovatief materiaal gemaakt van textiel afval. De vorm van de lamp verenigt de geliefde fabriekslamp met de klassieke eenvoud van de Bauhaus stijl. Door de oxidatie van het koper krijgt de Copperhead zijn eigen, unieke, natuurlijke glans. Dat maakt elke lamp echt uniek.

 

 

 

Als je het mij vraagt is deze prachtige lamp heel bijzonder! Hij hoort hij echt bij een van mijn favorieten van dit moment.

 

Edition 3: Golden Woodpecker

De Golden woodpeckermaakt een verfijnd statement aan de muur, door de grote messing buis met daarin een 'frosted' omhulsel van acrylaat, waardoor de lamp een zacht, diffuus licht geeft. De Woodpecker is bevestigd aan de wand met een body van geperst textiel afval. Dit materiaal heeft een groenachtige aardetint en een grove structuur. Dit is een prachtig contrast met het verfijnde en de rijke kleurtonen van de goudkleurige, messing buis.

 

 

 

 

 

De Golden Woodpecker is dimbaar en geeft prachtig warm sfeerlicht. Ook een statement lamp van jewelste...

 

Ik zou zeggen, wacht niet langer en kom snel een kijkje nemen bij Interior Playground. Wanneer je in november komt, profiteer je ook nog eens op 10% korting op alle verlichting! Mooi toch? 

 

Ik ga gezellig de lichten dimmen en de kaarsen aansteken... Een hele fijne dag!

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »