Sterk in interieurontwerp en styling
Persoonlijke begeleiding en advies
Fantastische collectie meubels, accessoires, verf en behang
Webwinkel én bezoekadres
CHUNKY KNITS, XXL GEZELLIGHEID!

12 / Jan / 2017

CHUNKY KNITS, XXL GEZELLIGHEID!

Ik ben gezwicht. Voor dit fantastische, super zachte, mooie, knusse dekentje. Ze zijn mij natuurlijk niet ontgaan, al die prachtige foto' s die overal opduiken in woonbladen, op pinterest en instagram van al die chunky knits. Prachtige, gebreide plaids van enorm dik, zacht en onweerstaanbaar merino wol. Breisels zo dik, dat blijkt dat ze met de armen gebreid worden!  Of met enorme reuze-breipennen:-)

Zo' n deken zorgt toch voor een instant warm wintergevoel? En het wordt serieus winter! Met de voorspelling van een dik pak sneeuw en een weekend vol harde wind, sneeuw en ijzel voor de boeg kon ik me niet meer inhouden. Ik heb 'm gekocht bij de leuke woonwinkel 'Mooi in Sittard' en kan niet anders zeggen dan dat ik in tijden niet meer zó genoten heb van een nieuwe aanwinst! Ik heb gelijk een middagje thuiswerken ingepland en zit heerlijk verknocht aan mijn nieuwe deken van Muk achter mijn bureau.

Ze zijn er in meerdere kleuren, zoals deze witte, maar ook lichtgrijs, antraciet en olijfgroen. Het is misschien moeilijk kiezen, want het zijn allemaal prachtige, neutrale kleuren die bijna overal mee te combineren zijn. Maar dat is toch een echt luxe-probleem zullen we maar zeggen he..;-)

Foto: Muk.vl

Foto: Muk.vl

 

 

En die deken? Het maakt niet uit waar je 'm neerlegt; hij staat overal prachtig! In elke stijl, in elke ruimte. Of het nu de bank is, de stoel of je bed; leg die deken maar neer en je styling is áf!

 

 

 

Foto: Muk.vl

Foto: Pinterest

 

En nu heerlijk genieten binnen...want buiten is het KOUD!! Alleen de glühwein nog...

Een hele fijne dag!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »