Studio en Shop

Op 9 juni 2018 opende Interior Playground haar deuren op een nieuw adres. De interieur ontwerpstudio is uitgebreid met een inspirerende showroom en winkel, waarbij de focus van de winkel ligt op Scandinavisch- en Dutch design. Voor meubels, prachtige accessoires, maar ook voor exclusief behang en verf kunt u bij Interior Playground terecht. Heeft u een interieur vraagstuk? Dan nemen we gewoon plaats aan de tafel in de ontwerpstudio. Van kleine interieur tips tot complete interieur plannen, 3D visualisaties, maatwerk meubilair en de totale uitvoering van projecten, zowel zakelijk als particulier.

Als inspirerende plek geeft Interior Playground ook de ruimte aan jong design talent, waaraan we een platform bieden. Regelmatig zal er een andere indeling of een tentoonstelling zijn. Zo blijft de winkel en showroom altijd weer een ontdekking.

Interior Playground is dealer van o.a. Ferm LIVING, Gubi, Menu, Please Wait To be Seated, Paper Collective, Boskke, Serax, Muurmeesters, Knottingonthewall, Van Tjalle en Jasper, Wonderwoud, Rebel Walls, Ferm LIVING wallpaper, LondonArt, Ege Carpets, Little Greene paint & wallpaper, Bibelotte en Kek Amsterdam.

 

Interior Playground

Raadhuisstraat 16a

6161 GD GELEEN

Tel.: +31 6 18725538

 

Openingstijden:

Maandag & dinsdag:      op afspraak

Woensdag t/m vrijdag:   11:00 – 17:00 en op afspraak

Zaterdag: 10:00 – 17:00