EEN GEWELDIGE PLEK, EEN MOOIE OPDRACHT

Processed with VSCO with f1 preset

 

Deze week ben ik begonnen aan fase 2 van de restyling van Eet-en-Cafe Ich&Dich aan de Markt in Sittard. Het wordt een steeds mooier pareltje! Sinds de start van dit leuke project heeft de hele look en feel een enorme metamorfose ondergaan. Het logo en de huisstijl van de menukaarten zijn gemaakt door Creamy Concepts. Het interieur is door mij met Interior Playground geheel aangepakt en deze week zetten we de laatste puntjes op de i. Samen met de re-styling is ook de menukaart en het aanbod wijnen naar een nog hoger niveau getild. Het is er ontzettend gezellig en ook nog eens heeeerlijk tafelen!

 

 

 

One thought on “EEN GEWELDIGE PLEK, EEN MOOIE OPDRACHT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *